Brassband Excelsior zoekt leden

Op verzoek van Brassband Excelsior Veenwoudsterwal onderstaand bericht.

Veenwoudsterwal heeft een gezellige brassband die iedere woensdagavond samenkomt om mooie muziek te maken. Het repertoire is gevarieerd: van marsen en koralen tot moderne en feestelijke muziek. Er is genoeg ruimte voor meer leden die zin hebben om samen deze leuke hobby vorm te geven.

Hebt u vroeger een instrument bespeeld of lijkt het u of uw kinderen leuk om dit te leren, dan bent u zeer welkom bij onze band. Momenteel hebben wij 4 jeugdleden waarbij uw kinderen zich aan kunnen sluiten. Voor ‘herintreders’ is het mogelijk om eerst een aantal lessen te volgen van onze dirigent, zodat u met hernieuwde kennis mee kunt doen.

Na de zomer komen wij weer op de 2 basisscholen langs met een muziekproject zodat uw kinderen kennis kunnen maken met het maken van muziek. Wist u dat onderzoek heeft bewezen dat muziek maken sociaal gedrag verbetert, intelligentie stimuleert en concentratieproblemen vermindert?

Als u ons live wilt beluisteren, kom dan naar ons concert op de Koemarkt op 18 juni tussen 11:00-13:00 uur. Op 29 juni zitten we op een kar en brengen we de muziek naar u toe! Voor meer informatie kijkt u op onze website www.excelsiorvwal.nl of mailt u naar excelsiorvwal@gmail.com

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s