Gebruik Grienpaviljoen

Afgelopen zaterdagavond heeft de Feintensloane als eerste gebruik gemaakt van het Grienpaviljoen voor een buurtbarbecue. Het was een groot succes.

Het Grienpaviljoen is een kunstwerk voor het dorp met de bedoeling gebruikt te worden. Je kunt er even zitten om van het mooie plein te genieten of even bij te kletsen met een kennis, maar je kunt ook met je bijvoorbeeld je buurtvereniging het paviljoen gebruiken voor een activiteit. Als je dit wilt doen moet dit wel worden aangevraagd bij de Vereniging van Dorpsbelangen. Vanzelfsprekend gaan we er van uit dat het paviljoen en de planten geen schade krijgen, dat na gebruik netjes wordt opgeruimd en dat er geen rommel achterblijft. Dorpsbelangen wil graag weten wie wanneer gebruik van wil maken van het Grienpaviljoen om te voorkomen dat twee gegadigden tegelijk iets plannen en om de werkgroep verzorging Grienpaviljoen op de hoogte te stellen zodat zij er met de verzorging van de planten rekening mee kunnen houden.

Aanvragen kan per mail (dorpsbelangenff@gmail.com) of per telefoon (0511 473080) bij het secretariaat van onze vereniging.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s