De werkgroep TOF is uitgebreid en heeft doel geconcretiseerd

De werkgroep TOF (Toekomst Ouderenzorg Feanwâlden)  is uitgebreid naar 7 personen. Tevens is in een bijeenkomst, waarbij ook een vertegenwoordiging van verschillende kerken aanwezig was, de doelstelling van de werkgroep concreter geformuleerd.

De doelstelling luidt:

Zoeken naar mogelijkheden zodat ouderen in Feanwâlden kunnen blijven wonen en verzekerd zijn van goede zorg en welzijn.

Dat betekent concreet dat ouderen die dat willen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Ouderen die graag samen met anderen willen wonen, daar de mogelijkheid voor moeten krijgen.

En ouderen die een verpleeghuis indicatie krijgen, zowel voor somatische als geriatrische problematiek, moeten in Feanwâlden een plek kunnen krijgen.

De werkgroep wil graag gebruik maken van de expertise van de medewerkers en vrijwilligers van Talma Hoeve en Talma Hûs. Daarnaast wordt overwogen om bij (potentiële) ouderen te inventariseren wat hun wensen op dit moment zijn en welke angsten en zorgen er bij hen leven.

Miensskipswurker, Reina Hes, zal op korte termijn in Feanwâlden en Feanwâldsterwal een burenhulpdienst, waar vraag en aanbod bij elkaar worden gebracht, in het leven roepen. Later daarover meer.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s